office

Kortfattat om vårt företag

Scandinavian Service startades under 2002 av familjen Öberg. Företaget drivs sedan några år tillbaka med Joakim Öberg i ledningen för ett noga utvalt team högt kvalificerade medarbetare.

Bakgrund

Joakims föräldrar, Stig och Maud, tillhörde de första norrbottningar som utvandrade till den spanska solkusten, där de kom att etablera sig i flera olika branscher. De drev fotofirma, radioprogram, hotell- och restaurangverksamhet och var även verksamma inom resebyråbranschen. Under nio år var Stig Öberg dessutom svensk honorärkonsul i Málaga- provinsen.

LÄS MER

Vårt team

Joakim Öberg

Jag är född i Málaga och har studerat till civilekonom på Málagas universitet. Jag har erfarenhet som civilekonom sedan 1997.

Andrea B Öberg

Jag utför administrativa funktioner och tar hand om vårt samarbete med olika offentliga organisationer sedan 2013.

Loli López Torrejón

Jag arbetar som ”Técnico Superior Administrativo” och är utbildad på Instituto de Formación Profesional de Fuengirola. Jag har erfarenhet inom redovisning sedan 1996.

Maria del Mar Ruiz Rodriguez

Jag arbetar som ”Técnico Superior Administrativo” och är utbildad på Instituto de Formación Profesional de Fuengirola. Jag har erfarenhet inom redovisning sedan 1995.

Arantxa González Mayo

Min utbildning härstammar från Centro de Estudios Contables i Huelva och i Fuengirola, jag arbetar som redovisningsexpert och har erfarenhet av bokföring sedan 1999.

Mateo Serrano López

Utbildad vid Fuengirolas yrkesutbildningsinstitut. Jag har erfarenhet av redovisning och beskattning sedan 2004. Expert i inkomstdeklaration för privata personer och företagsrådgivning

Rodrigo Avellan

Jag har studerat kommunikation och arbetat inom olika yrkesområden. Här utför jag arbetet som assistent i det administrativa.

Susanne Sebestyén

Jag har utbildning i Sverige inom kontor och administration. I Spanien har jag mångårig erfarenhet inom administration och mäkleri. Här på vårt kontor utför jag olika administrativa uppgifter.

Julia Ortega Joyas

Jag har utbildat mig och har kandidatexamen inom ekonomi från Universitetet i Granada. På andra företag har jag tidigare arbetat inom administration och bokföring.